210 48 43 100 ή
800 11 900 900
TO ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ

Καταστήματα,
Κεντρικές Υπηρεσίες,
ΑΤΜs

e-statement odhgies1

e-statement oroi xrhshs

ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

.

Kαλωσορίσατε στην υπηρεσία e-statement της Τράπεζας PROBANK.

 

all 43

 

Η υπηρεσία e-statement της Τράπεζας PROBANK, σας προσφέρει:

Πλήρης πληροφόρηση: Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία e-statement έχετε πρόσβαση στα ηλεκτρονικά αντίγραφα (pdf) των λογαριασμών πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πιστά αντίγραφα των λογαριασμών που λαμβάνατε μέσω φυσικού ταχυδρομείου, και ενημερώνεστε για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε με τις κάρτες σας.

Άμεση ενημέρωση: Η Τράπεζα σας ενημερώνει άμεσα μέσω e-mail κάθε φορά που εκδίδεται ο λογαριασμός σας, ώστε να τον αναζητήσετε μέσω της υπηρεσίας e-statement.

Ευκολία: Με την υπηρεσία e-statement έχετε άμεση πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στους λογαριασμούς σας.

Ασφάλεια: Η πρόσβαση σας στην υπηρεσία e-statement προϋποθέτει χρήση προσωπικού κωδικού πρόσβασης, που γνωρίζετε μόνο εσείς. 

Ιστορικότητα: Μέσω της υπηρεσίας e-statement έχετε πρόσβαση στον τρέχοντα αλλά και σε παλαιότερους λογαριασμούς σας, τους οποίους μπορείτε να τους αποθηκεύετε στον προσωπικό υπολογιστή σας. 

Προστασία περιβάλλοντος: Αντικαθιστώντας τα έντυπα αντίγραφα λογαριασμών με τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά, αφενός έχετε την ίδια έγκυρη πληροφόρηση και αφετέρου συμβάλλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος λόγω της εξοικονόμησης μεγάλων ποσοτήτων χαρτιού και εκτυπωτικού υλικού και της αποφυγής ρύπων.

 

estatement enter

 

 

 

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν!