210 48 43 100 ή
800 11 900 900
TO ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ

Καταστήματα,
Κεντρικές Υπηρεσίες,
ΑΤΜs

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Όλοι πρέπει να ενδιαφερόμαστε με το πως θα προστατευτούμε εμείς και οι οικογένειες μας, η περιουσία και η εργασία μας σε περίπτωση που συμβεί κάτι αναπάντεχο.

Όλοι πια μπορούν να αξιοποιήσουν τη διαφορά που προσφέρουν οι PROBANK Μεσίτες ασφαλίσεων:
Και μόνο ο τίτλος «Μεσίτες Ασφαλίσεων» δηλώνει ότι ο σκοπός μας είναι η εξασφάλιση της καλύτερης και φθηνότερης ασφαλιστικής πρότασης, απόλυτα ταιριασμένης με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες χωρίς να προωθούμε μόνο μια λύση ή μόνο μία συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία.

Οι PROBANK Μεσίτες Ασφαλίσεων

  • πρώτα εξετάζουν τις ασφαλιστικές προτάσεις όλων των εταιρειών της ελληνικής και της ξένης αγοράς
  • μετά επιλέγουν την πιο κατάλληλη για τις ανάγκες σας

Φροντίζουμε να παρέχουμε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών σε πελάτες ιδιώτες ή εταιρίες, στις θυγατρικές εταιρίες του ομίλου όπως και στην ίδια την Τράπεζα προσφέροντας προσωπική εξυπηρέτηση στους παρακάτω τομείς:

Ασφαλίσεις Αυτοκινήτων
Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη για το σύνολο των οχημάτων της επιχείρησής σας με ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης και εξαιρετικά οικονομικούς όρους.

Ασφάλιση Περιουσίας
Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει για εσάς πλήρη ασφαλιστικά προγράμματα, μετά από εκτεταμένη έρευνα της ασφαλιστικής αγοράς, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων για την επιχείρησή σας ή οποία μπορεί να περιλαμβάνει:
Γενική Αστική Ευθύνη Τρίτων
Επαγγελματική Αστική Ευθύνη
Αστική Ευθύνη Προϊόντος

Ομαδική Ασφάλιση Προσωπικού
Η εταιρεία σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο αυτό έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της Ασφάλισης του Προσωπικού σας που ενδεικτικά περιλαμβάνει:
Ομαδικά Προγράμματα Ασφάλισης Ατυχημάτων και Υγείας
Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
 
Ασφάλιση Πιστώσεων
Η εταιρεία στα πλαίσια της λειτουργίας της ως Μεσίτης Ασφαλίσεων έχει σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση προγραμμάτων Ασφάλισης Πιστώσεων, συνεργάζεται δε στενά με τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες που προσφέρουν αυτό το προϊόν στην Ελληνική Αγορά.

Ασφάλιση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Φωτοβολταϊκά, Αιολικά Παρκά κλπ)
Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων Ασφάλισης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής και Διεθνούς Αγοράς προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες.

Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Έργου
Η εταιρεία μπορεί να αναλάβει την ασφαλιστική κάλυψη Έργων σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται στις αντίστοιχες συμβάσεις Έργων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 - 48 43 166 ή να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματα της Τράπεζας PROBANK.