Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

PROBANK PROστασία Υγείας

PROBANK PROστασία Υγείας

karta  ...ας κάνουμε το καλύτερο μόνο με €36 το χρόνο!

 

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό!

Γι' αυτό και η PROBANK, εξασφάλισε σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία MetLife Alico, το ασφαλιστικό πρόγραμμα  prostasia για τη φροντίδα της υγείας σας.

 

Πρόγραμμα πρόληψης και υποστήριξης

Μόνο με 36 € το χρόνο, έχετε στη διάθεσή σας, το ασφαλιστικό πρόγραμμα prostasia, το οποίο σας προσφέρει:

 

για την πρόληψη

CHECK-UPmikroskopio
Έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check-up) χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση, στο πανελλαδικό δίκτυο των Συμβεβλημένων Διαγνωστικών Κέντρων και εργαστηρίων της Metlife Alico, με τη δυνατότητα επιλογής ενός από τα παρακάτω τρία πακέτα εξετάσεων που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • ΓΕΝΙΚΟ: Γενική Αίματος, Αιματοκρίτης, Λευκά Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερόλη, Ουρία, Ουρικό Οξύ, Τριγλυκερίδια.
  • ΕΙΔΙΚΟ: Χοληστερόλη, HDL, LDL, CPK, Ολικά Λιπίδια.
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Γενική Αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερόλη Ολική, Χοληστερόλη HDL & LDL, Τριγλυκερίδια, TSH, FT4, CA-15-3.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣsimiomatario
Προνομιακές τιμές για τη διενέργεια οποιωνδήποτε επιπλέον διαγνωστικών εξετάσεων επιθυμείτε να  προγραμματίσετε, σε ένα ευρύ δίκτυο Συμβεβλημένων Διαγνωστικών Κέντρων και εργαστηρίων.

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ anthropos
Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στο πανελλαδικό δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών, με κόστος μόλις €25 ανά επίσκεψη (εργάσιμες ημέρες και ώρες) καθώς και προνομιακές τιμές για επισκέψεις κατ’ οίκον σε επείγοντα περιστατικά (βάσει διαθεσιμότητας δικτύου).


για την υποστήριξη

ΝΟΣΗΛΕΙΑ capture
Προσυμφωνημένες προνομιακές τιμές για τα έξοδα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση νοσηλείας σας, διάρκειας τουλάχιστον μίας ημέρας, σε κάποιο από τα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία του δικτύου εξαιτίας ατυχήματος ή ασθένειας.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ asthenoforo
Σημαντική οικονομική υποστήριξη μέχρι €1.000 για την κάλυψη εξόδων διακομιδής σας σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η επείγουσα μεταφορά σας με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο εξαιτίας ατυχήματος ή έκτακτης ασθένειας.


24ΩΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟtilefono
Εξειδικευμένο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που συντονίζει τον προγραμματισμό των παροχών του προγράμματος και σας παρέχει ιατρική υποστήριξη αλλά και πληροφορίες για ιατρούς, εφημερεύοντα νοσοκομεία ή φαρμακεία και διαγνωστικά κέντρα & εργαστήρια.

 

προνόμια υγείας για όλη την οικογένεια

 

Με το prostasia μπορείτε να νιώθετε ακόμα πιο σίγουροι, έχοντας εξασφαλίσει, χωρίς επιπλέον κόστος, και για την οικογένειά σας (σύζυγο ή / και παιδιά) τις προνομιακές τιμές, που εσείς απολαμβάνετε για διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις αλλά και σε περίπτωση νοσηλείας , στα Συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα, Ιατρούς και Νοσοκομεία του δικτύου, αντίστοιχα.


αποκτήστε τώρα το PROBANKprostasiaεύκολα & απλά!

Απευθυνθείτε σήμερα σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας PROBANK,και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις παροχές, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής σας στο πρόγραμμα.
Συμπληρώστε με τη βοήθεια των ανθρώπων της PROBANK την "Αίτηση Ασφάλισης" του προγράμματος και εξοφλείστε το ασφάλιστρο των €36 ετησίως, που αντιστοιχεί στην προσωπική ετήσια κάλυψή σας, με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού, εξασφαλίζοντας έτσι τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει το prostasia.
Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Η PROBANK Μεσίτες Ασφαλίσεων, θυγατρική της Τράπεζας PROBANK έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων για την ασφάλιση του Αυτοκινήτου σας, με εξαιρετικά ανταγωνιστικούς όρους.

 

Για να μπορέσουμε να σας υποβάλουμε την προσφορά μας, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματα της Τράπεζας PROBANK έχοντας μαζί σας το τρέχον ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σας καθώς και την άδεια κυκλοφορίας.