Πιστωτικές Κάρτες

ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Όροι Σύμβασης Καρτών

ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Probank Visa Business

visa-businessΣτα πλαίσια της ευρύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας για συνεχή παροχή ολοκληρωμένων και εγγυημένων τραπεζικών υπηρεσιών στην PROBANK, σχεδιάσαμε και σας προτείνουμε την PROBANK VISA BUSINESS αποσκοπώντας στην αποτελεσματική και ευέλικτη ικανοποίηση των χρηματοδοτικών σας αναγκών.

Η PROBANK VISA BUSINESS είναι μία διεθνής κάρτα και απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών για την πληρωμή εταιρικών δαπανών, που σχετίζονται με την προώθηση των εργασιών της επιχείρησης.

Με τη χρήση της PROBANK VISA BUSINESS η εταιρεία απολαμβάνει μία σειρά από πλεονεκτήματα όπως, καλύτερη παρακολούθηση των εταιρικών δαπανών, μείωση του κόστους χρηματοδότησης των εταιρικών δαπανών των στελεχών της, κατάργηση προκαταβολών μετρητών σε ευρώ ή συνάλλαγμα κ.α.

Ταυτόχρονα, η PROBANK VISA BUSINESS παρέχει:

  • Παγκοσμιότητα: παρέχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιείτε σε κάθε συμβεβλημένη επιχείρηση που δέχεται VISA, στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την πληρωμή λογαριασμών, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία,πρατήρια καυσίμων κ.α..
  • Προγραμματισμό: προσφέρει κάθε μήνα λεπτομερή ανάλυση των δαπανών σας προγραμματίζοντας έτσι τις αγορές σας καθώς και τον τρόπο πληρωμής τους
  • Ασφάλεια: ασφαλείς συναλλαγές μέσω ίντερνετ, με την εγγραφή σας στην υπηρεσία Verified by Visa, που σας παρέχεται δωρεάν.Επίσης, η Τράπεζα, σας ενημερώνει καλώντας σας, στον αριθμό του κινητού που μας έχετε δηλώσει, σε περίπτωση αγορών με την κάρτα σας, που κρίνουμε ότι χρήζουν επιβεβαίωσης (Phone Alert).
  • Ευελιξία: σε περίπτωση που χρειαστείτε μετρητά έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ανάληψη από οποιαδήποτε τράπεζα του εσωτερικού και του εξωτερικού, που είναι συμβεβλημένη με το δίκτυο της VISA, εφόσον έχτε εξουσιοδοτηθεί σχετικάαπό την εταιρεία σας.
  • Αμεσότητα: κάθε πληρωμή έναντι του λογαριασμού ενημερώνει αυτόματα το υπόλοιπο, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα άμεσης χρήσης του ποσού της πληρωμής για νέες αγορές
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείται την κάρτα στα ταξίδια σας
Υπηρεσίες από ΑΤΜ
Χρησιμοποιώντας τα ΑΤΜ της PROBANK μπορείτε ανά πάσα στιγμή:
  • να κάνετε αναλήψεις μετρητών ανέξοδα
  • να πληρώνετε το λογαριασμό της κάρτας σας
  • να ενημερώνεστε για το ύψος του τρέχοντος υπoλοίπου
  • να ενημερώνεστε για το διαθέσιμο υπόλοιπο για ανάληψη μετρητών στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 
Για πληροφορίες, σε όλα τα καταστήματα της PROBANK και στην Υπηρεσία Καταναλωτικής Πίστης,
Πειραιώς 74, Μοσχάτο, Τ.Κ. 183 46, τηλ. 210 48 43 100, fax. 210 48 37 533